Od daleke 1958. godine restoran Snežana verno dočekuje svoje posetioce.
Na raskrsnici dve najprometnije ulice grada Beograda – Kralja Petra i Kneza Mihaila, već skoro 60 godina svojim gostima služimo pažljivo birane specijalitete.
Od samog početka pa sve do današnjeg dana, Snežana je ostala verna onome što nudi, bila je i ostala s jedne strane kafe-poslastičarnica, a sa druge picerija.
Bilo da ste se smestili u bašti na kaldrmi Kralja Petra, ili pločniku Kneza Mihaila, kvalitet vas neće zaobići, a uživanje će svakako doći.
A u Snežani, ambijent starog Beograda verno oslikava period iz koga je ona i doputovala. Stare fotografije, rustično svetlo, police s knjigama – gradski kafe ranog komunizma.
S jedne strane slavni Kralj Petar, a sa druge Knez Mihailo. Svakom na dohvat ruke, a opet ušuškana; iako u vrevi grada, u svom je miru.

Kontakt:

011 / 2635 – 706
065 / 661 – 3231

Radno vreme:
pon-sub 08-24h
nedelja   09-24h

Dostava hrane:
svakog dana od 08h do 23h

?>
https://richardmillereplica.is is well known the accuracy of the time. these contemporary society which in turn sells these hope really is a replica patek philippe reddit. well-known https://perfectwatches.is/ online store. 100% quality swiss youngsexdoll.com. cheap https://reallydiamond.com for sale huge discount.